čtvrtek 7. května 2020

Chleby z Laskomin na Rohlik.cz



Milí zákazníci,
mám pro Vás dvě novinky.
První je, že od příštího týdne koupíte naše chleby také na rohlik.cz. Vždy od úterý do pátku bude na Rohlíku každý den kmínový, pšenično-žitný, 100% žitný a toskánský (pšeničný s olivovým olejem) chléb.

Druhá novinka souvisí s tou první. Protože jsem jen malá řemeslná pekárna a pro Rohlík musím péct v noci, musím na čas uzavřít pekárnu v běžných otevíracích hodinách, protože nezvládnu péct v noci a přes den prodávat. Budu potřebovat nějaký čas na to, aby se vše zaběhlo. Abych o kontakt s Vámi nepřišla, a protože je také výběr chlebů na Rohlíku omezený, budou Laskominy otevřeny každé pondělí od 13 do 17 hodin. K prodeji v pondělí bude vždy chléb s cheddarem, ořechový, pšenično-žitný, bramborový a 100% žitný, dále bagety, loupáčky, focaccia a nějaké sladkosti. Začátkem týdne vždy na fb stránce Laskominy od Maryny zveřejním, jaké zboží v pondělí bude. Rezervace zboží na pondělí přijímám vždy do pátečního večera na emailu obchod@laskominyodmaryny.cz.

Nová otevírací doba od 11. 5.
Po 13 až 17 (rezervace do 16)
Út až Pá zavřeno (chleby na rohlik.cz)


Doufám, že jsem Vás tímto příliš nezklamala, zůstanete věrni Laskominám, a naopak oceníte, že si chleby můžete nyní koupit i online.

Maryna z Laskomin

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Mgr. Matuszek,
rád bych se zeptal, doručujete i do zahraničí? Rád bych si pochutnal na Vašich laskominách ve své domovině, v Nizozemí.

S přátelským pozdravem
Lukáš

Maryna řekl(a)...

Milý Lukáši,
bohužel, od té doby, co zrušili pravidelnou leteckou linku Brno - Amsterodam, již tuto službu nenabízíme :-)